piektdiena, 2010. gada 24. septembris

Ikdiena/Pārsteigumi/Dzīve

 Jā, lielākā sāpe - no 7 ēdiena reizēm 7ņās ir bijusi pasta. Ak, Dievs! PASTA, visi šeit jau zina, ka man ir apnikusi PASTA!
Ir kāds vecāks kungs Claudio, kurš iesteidzās sapulcē, ar PROBLĒMU, mēs plānojam taisīt pastu, bet Anete tak vairs nevēlas to i redzēt! Tas bija tik mīļi, vēl jo vairāk es no šī kunga baidos, viņš ir tāds īsts bubinātājs. Lai kā ar nebūtu - es atkal ēdu pastu!
Tagad šuju sev pārvalku segai. Lūk, viņi pārvalka vietā lieto palagu, tā nu tiku pie diviem jauniem palagiem un ar rokām šuju kopā. Ar šorīt bijām tirgu (katru piektdienu Dolo ir rīta tirgus), tā kā mūsu kabatas nauda ir 115Eur mēnesī, Latvijā likās nav ne vainas, tad tagad izrēķinot, ka dienā var tērēt tik 3Eur, tad kļūst čābīgi ap sirdi - Vai pietiks līdz mēneša beigām, vai sanāks atlikt avio biļetēm? Tādēļ tirgū nenopirku diegu un pērlītes, tik lai netērētos, bet bez dvieļa gan neiztiktu - nopirku.
Šovakar plānojas braukt uz Padovu dejot, rīt uz Venēciju un svētdienai vēl tiek domāts, bet arī būšot kāda aktivitāte!
Vakar sanāca mums feina Festa. Iepazināmies ar Bendžimenu un viņš ir SICĪLIETIS! Beidzot kāds manējais, beidzot kāds saprot, ko nozīmē SICĪLIJA. Uzzināju, ka Dolo esot viens sicīlietis, kurš taisot sicīliešu granitu, aizvedīšot mani. Ai, tik feini bija parunāt ar savējo, aprunājām vietējos, cik viņi ir atšķirīgi no sicīliešiem. Un beigās dabūju ar bučas! Ak Dievs, šie Itālieši sasveicinoties nesabučojas!!! Cik ļoti ilgojos pēc bučām!
Vakar sadraudzējāmies ar mūsu viesi - nigērieti, Jonu. Izrādās mums - Anete, Jon & Bendžimens - patīk regejs. Un sāku ar kādu frāzi Nigēriski mācīties.  Tā ka jūtos jau daudz labāk, ir cilvēki ar līdzīgām interesēm. Te pat pie mājas ar sākām dancot un teicu, ka novembrī atbrauks mana draudzene un tad viņa parādīs, kā vajag tresīt! :D Ai, cik forši būs!
Uzzināju ar vairāk par ciemiņiem, kas mūs varētu apmeklēt. Nemaz tik vienkārši te viss nav, kā sākumā mums teica. Lidijai (manai istabas biedrene) brauks draugs, tad nu lūk - viņš nemaz nedrīkst palikt mūsu istabiņā. Lai viņi kopīgi gulētu ir jādodas uz hoteli, kurš gan esot lēts 20Eur, bet nejauki! Meitenes varot mūsu istabiņā gan palikt, bet ja atbrauc brālis, tad gan jāsūta uz puišu galu gulēt. Kā arī visas ciemošanās ir jāsaskaņo! Bet neķeršu kreņķi pirms laika!
P.S. Saldējums bija labs, ne izcils, bet labs! :)
Festa: Es, Jons, Kuba, Stephan, Lidia

Jons, Bendžiments, Lidia, Stephans

Pasta - TIKAI pasta






Katrai mājai ir izeja uz Brentas upi


Dolo, Brenta upe

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru